Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Dodjela nagrada

Svečanom akademijom obilježen Dan Općine Pirovac

Goran Pauk
Foto: Šibensko-kninska županija
Županija i ja kao župan uvijek pružamo podršku i dajemo vjetar u leđa svim kvalitetnim projektima koji su na dobrobit građana, jer nam je jedan od glavnih ciljeva ravnomjeran razvoj svih krajeva naše županije - kazao je župan Pauk

Povodom obilježavanja Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, u kino dvorani u Pirovcu održana je svečana akademija kojoj je nazočio i šibensko-kninski župan Goran Pauk.

Potpisan ugovor za obnovu škole u Kistanjima EU FONDOVI Potpisan ugovor o obnovi Osnovne škole Kistanje

"Sa zadovoljstvom ističem kako Županija već godinama ima izuzetno kvalitetnu suradnju s Općinom Pirovac i načelnikom Gulamom, koji je učinio puno pozitivnih pomaka za ovu sredinu. Županija i ja kao župan uvijek pružamo podršku i dajemo vjetar u leđa svim kvalitetnim projektima koji su na dobrobit građana, jer nam je jedan od glavnih ciljeva ravnomjeran razvoj svih krajeva naše županije", kazao je župan Pauk i čestitao Pirovčankama i Pirovčanima Dan Općine i blagdan njihova zaštitnika, priopćili su iz županije.

Načelnik Općine Ivan Gulam prezentirao je projekte koje je Općina provela u zadnjih godinu dana te najavio buduće planove, nakon čega je zajedno s predsjednikom Općinskog vijeća Zvonimirom Dobrovićem dodijelio plakete zaslužnim građanima: Tonćiju Garofuliću, za predani dugogodišnji rad u kulturnom stvaralaštvu; Kreši Peteku, za osobit doprinos i nesebičnu pomoć u unaprjeđenju pirovačkog kulturnog stvaralaštva; Mariji Vlahov i Zdenki Gal, za predani dugogodišnji rad u kulturnom stvaralaštvu; Joži Černoši, za doprinos u razvoju društvenih odnosa i turističkoj promociji Pirovca, Luani Božac, za postignute uspješne rezultate u karate sportu.

Nagrada Općine Pirovac posthumno je dodijeljena Borislavu Čubriću, za izniman dugogodišnji doprinos u turističkoj i kulturnoj promociji Pirovca.

Bivša vojarna Minerska U nazočnosti predsjednice Potpisan ugovor o dodjeli bivše vojarne Minerska županiji