Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
U dvorani Salocha u Studentskom domu u Dubrovniku

Svečanost potpisivanja ugovora o stipendijama učenika i studenata

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija
Stipendije se dodjeljuju učenicima i studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, ali i oni iznimno nadareni

Svečano potpisivanje ugovora za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Dubrovačko-neretvanske županije koji se obrazuju za deficitarna zanimanja je bilo u ponedjeljak prijepodne u dvorani Salocha u Studentskom domu u Dubrovniku, Marka 
Marojice 2B. Nakon njih, na istom  su mjestu potpisani ugovori za dodjelu stipendija darovitim učenicima i studentima.

Iz Dubrovačko-neretvanske županije su upozorili da je za potpisivanje ugovora potrebno donijeti IBAN žiro računa koji glasi na ime korisnika stipendije. Ako je korisnik stipendije spriječen prisustvovati potpisivanju ugovora, umjesto njega ugovor potpisuje roditelj ili staratelj. Napominju da u ime maloljetnog korisnika stipendije ugovor svakako potpisuje roditelj ili staratelj.

Isto tako, ako korisnik stipendije već  posjeduje žiro račun, broj IBAN-a žiro računa može odmah poslati na sljedeću e-mail adresu ana.ceovic@dnz.hr. Imena učenika i studenata koji su ostvarili pravo na korištenje stipendije za darovite učenike i studente, odnosno učenike i studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja nalaze se na web-stranici Dubrovačko-neretvanske županije.