Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Šibensko-kninska županija

Svijeće i vijenci za žrtve Rujanskog rata

1/16
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Vojni kapelan don Darko Poljak predvodio je molitvu odrješenja za Marinka Karduma i sve poginule i nestale hrvatske branitelje u Domovinskom ratu

Šibensko-kninski župan Goran Pauk i šibenski gradonačelnik Željko Burić zapalili su svijeće kod kapelice na šibenskom mostu u spomen na Marinka Karduma, pripadnika specijalne policije koji je bio prva žrtva obrane Šibenika poginuvši na današnji dan 1991.

prijam 119. brigade HV-a u povodu 28. godišnjice osnutka Zahvala hrvatskim braniteljima za sve što su učinili za domovinu

U sklopu obilježavanja 28. obljetnice spomendana Rujanskog rata vijence su položili i svijeću zapalili i pomoćnik ministra branitelja Dinko Tandara, obitelji poginulih branitelja, izaslanstva gradova Šibenika i Vodica, te predstavnici Policijske uprave šibensko-kninske i braniteljskih udruga s područja Šibensko-kninske županije.

Vojni kapelan don Darko Poljak predvodio je molitvu odrješenja za Marinka Karduma i sve poginule i nestale hrvatske branitelje u Domovinskom ratu.

IVANEC Održan 14. memorijalni turnir za poginule vukovarske branitelje

U znak sjećanja na sve hrvatske branitelje koji su živote položili za Domovinu, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća počast je odana i kod spomen-ploče smrtno stradalim hrvatskim braniteljima u Dragišićima, te na spomeniku pripadnicima specijalne policije Jastrebovi u krugu PU Šibensko-kninske.