Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
USPJEŠNE TVRTKE

Tankovi iz Murskog Središća putuju diljem Europe

Foto: Allvar
Tvrtka Allvar iz Murskog Središća već se više od 20 godina bavi proizvodnjom tankova

Tvrtka Allvar iz Murskog Središća već se više od dvadeset godina bavi proizvodnjom tankova od inoksa za vino, pivo, ulje, med i ostale tekućine. U vlastitim proizvodnim halama površine 1500 četvornih metara nastaju tankovi od inoksa različitih veličina i namjena, za koje koriste materijale najviše kvalitete uz najmodernije tehnološke procese varenja i obrade materijala od inoksa.

Više od 400 sportskih udruga i oko 16.000 sportaša Međimurje postalo prva hrvatska županija s titulom Europske regije sporta 2022. godine

– Svaki proizvod prije izlaska iz našeg pogona je pregledan i ispitan. Kvaliteta naših proizvoda uvijek je na prvom mjestu. Osim standardnog programa inoks tankova, prema željama kupaca možemo izraditi inoks tankove posebnih dimenzija i namjena – ističu u tom poduzeću.

S obzirom na sve veći rast proizvodnje craft piva, koje osvaja sve veće tržište ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu, izrađuju i namjenske tankove te setove specijalnih tankova za proizvodnju pića od slada i hmelja. Oko 60 posto proizvoda plasiraju na europska tržišta, ulažu u nove tehnologije i nabavu novih strojeva.

– Tvrtka Allvar iza sebe ima dugogodišnje uspješno poslovanje, tvrtka je to koja kvalitetno napreduje u svojem razvoju. Kvaliteta njihovih proizvoda uvijek je na prvom mjestu, a zapošljavaju osobe s područja Murskog Središća. Dolazak mladog direktora  zasigurno će dati dodatni vjetar u leđa daljnjem razvoju i napretku tvrtke – rekao je gradonačelnik Grada Murskog Središća Dražen Srpak.