Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
U NA PARKIRALIŠTU NAFTALANA

Testiranje na COVID na tri lokacije u Ivanić Gradu

Osim Ivanić Grada, testiranje se provodi i u Velikoj Gorici te Rakitju
Foto: Zagrebačka županija
Za narudžbe mailom potrebno je napisati prezime i ime, datum rođenja, matični broj osiguranika (MBO), kontakt broj (mobitela), razlog naručivanja i željeni termin za uzimanje brisa.

Testiranje za koronavirus u Ivanić-Gradu od petka se provodi na novoj lokaciji, poručili su iz Zagrebačke županije.

Zbog većih potreba Zavodu za javno zdravstvo novi aparat za testiranje uzoraka na COVID-19

– Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije u Ivanić-Gradu briseve pacijenata sa sumnjom na COVID-19 uzimat će na stražnjem parkiralištu Specijalne bolnice Naftalan radnim danom od 7.30 do 9.30 sati – javljaju uz objašnjenje da je do promjene mjesta došlo radi podizanja šatora ispod kojeg je omogućen prolazak vozila i drive-in testiranje, što na prijašnjoj lokaciji, Omladinskoj 25, nije bilo moguće. Testiranja na području Zagrebačke županije moguća su, dakle, na tri lokacije, od kojih je SB Naftalan jedna.

Ostale dvije su Dom zdravlja Zagrebačke županije u Velikoj Gorici, gdje se brisevi uzimaju od ponedjeljka do petka od 8 do 12 sati, a prije dolaska potrebno je prethodno dogovoriti termin na 01/6379-717. Testirati se može i u Rakitju, i to od ponedjeljka do petka od 8.30 do 10.30 sati, uz prethodno telefonski dogovoren termin na broj 01/3323253 ili e-mail mikrobiologija.rakitje@ zzjz-zz.hr.

U Slavonskom Brodu u rad pušten uređaj za brzo testiranje na koronavirus Nastavni zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije Novi uređaj ubrzat će postupak testiranja na koronavirus i povećati kapacitet uzorkovanja

Za narudžbe mailom potrebno je napisati prezime i ime, datum rođenja, matični broj osiguranika (MBO), kontakt broj (mobitela), razlog naručivanja i željeni termin za uzimanje brisa.