Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska 320 pregleda
Javni natječaj

Traže 28 pomoćnika u nastavi koji će pomagati učenicima s teškoćama

djeca
Foto: Damir Špehar/PIXSELL/Ilustracija
Grad Šibenik je prijavio projektni prijedlog pod nazivom 'Pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju 2' na natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda koji je raspisalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Zbog potreba ciljne skupine iz projekta i poštivanja rokova, objavljen je natječaj kojim se oglašava potreba za 28 pomoćnika u nastavi koji će pružati podršku učenicima s teškoćama u razvoju iz osnovnih škola čiji je osnivač Grad Šibenik. Ako se projekt odobri, trajat će četiri godine. 

"Pomoćnici u nastavi značajno olakšavaju praćenje nastavanih sadržaja djeci koja imaju poteškoće u razvoju. Prošle godine je ovim programom  28 osoba ostvarilo priliku za posao, a vjerujemo da će i ovogodišnja prijava biti uspješna, te time pomoći djeci kojoj je u obrazovanju potreban individualni rad", rekao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Prijave se dostavljaju od 31. srpnja do 8. kolovoza 2017. godine na adresu: Grad Šibenik, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, s naznakom ''Za pomoćnika u nastavi''.

Javni poziv će biti objavljen na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i na web stranici Grada Šibenika.