Izbornik
Naslovnica Županije Ličko-senjska
Nagrade HTZ-a

Turistički djelatnik godine je iz Ličko-senjske županije

Adrenalinski park
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Na Braču je održana dodjela nagrada Hrvatske turističke zajednice najuspješnijim pojedincima, destinacijama i turističkim sadržajima koji su obilježili 2016. godinu

Titulu najuspješnijeg turističkog djelatnika u Hrvatskoj ove godine osvojio je Ivan Radošević, direktor Županijske turističke zajednice Ličko-senjske županije. Ugodno je to iznenađenje koje je u srijedu objavljeno na Bolu na otoku Braču koji je na kratko bio stjecište više od 1.500 turističkih djelatnika iz cijele Hrvatske, objavljeno je na stranicama Ličko-senjske županije.

Na Braču je održana dodjela nagrada Hrvatske turističke zajednice najuspješnijim pojedincima, destinacijama i turističkim sadržajima koji su obilježili turističku 2016. godinu. Turistička zajednica grada Gospića i direktorica Maja Strilić nominirani su u kategoriji zabava i rekreacija zbog Adrenalinskog parka „Rizvan City“ koji se nalazi u Rizvanuši pored Gospića. Vlasnik ove sve popularnije destinacije Goran Šuper pri tome je osvojio drugu nagradu, čime se potvrdio rejting te destinacije koja privlači sve veći broj gostiju iz cijele Europe.

Ocjenjivački sud HTZ-a uzeo je u obzir sve detalje struke i sukladno zadanim kriterijima dodijelio turizmu Ličko-senjske županije najveće priznanje koje se dodjeljuje turističkim djelatnicima.