Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Sport duge tradicije u Požegi

U ljetnoj školi kuglanja 40-ak mladih

Foto: pozega.hr
Sve informacije o školi kuglanja mogu se dobiti kod Željka Lončara

Gradski kuglački savez Požega i Kuglački klub Obrtnik i ove godine organiziraju Školu kuglanja za učenice i učenike osnovnih škola. Riječ je o drugoj generaciji polaznika škole kuglanja u Požegi, namijenjene mlađim generacijama. Ovogodišnje izdanje, koje traje do 26. srpnja, okupilo je četrdesetak mladih kuglačica i kuglača koje je na svečanom otvorenju pozdravio zamjenik gradonačelnika Mario Pilon.

Aktivnosti Ljetni sportski kamp za djecu

– Drago mi je što mlade generacije pokazuju interes za ovaj sport koji u našem gradu ima dugu tradiciju. Hvala predsjedniku kluba, treneru i roditeljima na svom uloženom trudu. Grad Požega u posljednjih nekoliko godina uložio je mnogo u obnovu zgrade Gradske kuglane, od energetske obnove do uređenja staza, a nastojat ćemo i nastaviti s ulaganjima. Čestitam vam na postignutom uspjehu i želim vam puno uspjeha u daljnjem bavljenju kuglanjem – poručio je Pilon.

Sve informacije o Školi kuglanja mogu se dobiti kod trenera Željka Lončara koji će i voditi obuku. Polaznici od opreme trebaju imati majicu, hlačice i tenisice, a škola kuglanja je besplatna i mjesta za upise još ima.

Uspješni sportaši NK NAŠK slavi 100., a RK Nexe 60. godišnjicu

Podsjetimo, Kuglački klub Obrtnik prošle je godine obilježio pola stoljeća rada i broji mnogo uspješnih pojedinaca. U klubu su posebno ponosni na svoj najmlađi naraštaj koji je u manje od godinu dana od pokretanja kuglačke škole ostvario izvrsne rezultate i iznjedrio državne prvake.