Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
GRAĐANI POZVANI DA ISPUNE ANKETU

U Orahovici uskoro niče novi stambeno-poslovni objekt?

Foto: radioorahovica.com
Orahovici je nužna i potrebna nova zgrada, novi stambeni i poslovni prostori. Duboko smo zagrizli u ovaj projekt, koji je od iznimne važnosti za Orahovicu – rekla je gradonačelnica Ana-Marija Petin

Priča o gradnji nove stambeno-poslovne zgrade u Orahovici ponovno je aktualna. Naime, na službenim gradskim stanicama pojavila se anketa informativnog karaktera koja bi budućim investitorima trebala dati do znanja ima li i koliko zainteresiranih pojedinaca, obitelji ili poslovnih subjekata za smještaj u novom objektu.

Na natječaj Turističke zajednice ove je godine pristiglo deset prijava Najljepšu okućnicu u Orahovici ima obitelj Bogdanić, za nagradu bon od 1000 kuna

– Nakon dvije godine razgovora i pregovora pronašli smo zainteresiranog investitora koji bi želio i mogao graditi novu poslovno-stambenu zgradu u Orahovici. Upravo zato radimo ovu anketu, da budući investitor okvirno zna koliko je zainteresiranih za kupnju nekretnina – rekla je za Radio Orahovicu gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin.

Ulaganjem u gradsku infrastrukturu doći će do poboljšanja kvalitete i uvjeta života u samoj zajednici pa je tako, sukladno planovima gradnje objekta na području Orahovice, itekako važno popuniti anketu kako bi se stvorila realna slika o tome koliko je stanova potrebno.

projekt za najmlađe Novo dječje igralište u naselju Dolci dobilo završnu vizuru

– Orahovici je nužna i potrebna nova zgrada, novi stambeni i poslovni prostori. Duboko smo zagrizli u ovaj projekt, koji je od iznimne važnosti za Orahovicu. I ja koristim ovu priliku da zamolim svoje sugrađane da ispune ovu informativnu anketu, kao bi se moglo nastaviti dalje s radom – rekla je Petin.

Zainteresirani građani anketu mogu popuniti do 31. kolovoza ove godine i dostaviti je na e-mail adresu info@orahovica.hr ili na adresu Franje Gavrančića 6, Orahovica.