Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
Povećanje kvalitete

U smještajne objekte na Krku ulaže se oko 300 milijuna kuna

Otok Krk
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Uoči i tijekom uskrsnih blagdana, od 29. ožujka do 1. travnja na otoku se očekuje oko 2.500 gostiju te oko 11.000 noćenja

Krčki gospodarstvenici su u obiteljski smještaj, kampove i hotele, uoči ovogodišnje turističke sezone uložili ili još ulažu ukupno oko 300 milijuna kuna, a do kraja ožujka vrata će otvoriti gotovo svi otočni hoteli, kao i nekoliko kampova, najavili su u četvrtak iz Turističke zajednice otoka Krka.

kruzer zadovoljni ponudom Putnici s kruzera u Rijeci potroše u prosjeku 25 eura

Radi se i na unapređenju infrastrukture, u što su uključene sve jedinice lokalne samouprave, s ciljem povećanja kvalitete , standarda ponude  i usluga, kažu u krčkom TZ-u.

Iz Turističke zajednice ističu da turistički djelatnici Krka, nakon uspješne prošle godine, od nove sezone očekuju još bolje rezultate. Uoči i tijekom uskrsnih blagdana, od 29. ožujka do 1. travnja na otoku se očekuje oko 2.500 gostiju te oko 11.000 noćenja.

Otočne turističke zajednice za Uskrs su pripremile raznovrstan program dobrodošlice - od uskrsnog doručka do  prigodnih koncerata, gastro programa, biciklističkih i pješačkih programa te drugih oblika aktivnog odmora.

Turistička zajednica Sv. Filipa i Jakova Studijsko putovanje Na otoku Krku skupljali dobra iskustva o iznajmljivanju