Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
U okviru nastave iz predmeta Priroda i društvo

Učenici Katoličke osnovne škole s učiteljicama posjetili Županiju

Učenici u posjetu Šibensko-kninskoj županiji
Foto: Šibensko-kninska županija
Učenici su zamjeniku župana na dar donijeli primjerak školskog časopisa kao i grb Šibensko-kninske županije koji su uz pomoć učiteljica izradili posebno za ovu priliku, a i oni su od Županije dobili prigodne poklone

Zamjenik župana Nikola Blažević i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dijana Ercegović primili su jučer u Uredu župana učenike trećeg razreda Katoličke osnovne škole.

U okviru nastave iz predmeta Priroda i društvo, 35 trećaša u Županiju su dovele njihove učiteljice Antonia Malenica i Jelena Floigl. Djeca su za zamjenika župana imala brojna pitanja; zanimalo ih je koju je školu završio, kakav je njegov posao, koliko naša županija ima stanovnika i koja sva mjesta u nju spadaju, priopćili su iz Županije.

Učenici su zamjeniku župana na dar donijeli primjerak školskog časopisa kao i grb Šibensko-kninske županije koji su uz pomoć učiteljica  izradili posebno za ovu priliku, a i oni su od Županije dobili prigodne poklone. Na kraju veselog druženja učenici su otpjevali i božićnu pjesmicu i pozvali dožupana na svoju školsku predstavu.

Nakon veselog druženja mališani su s učiteljicama otišli u obilazak stare gradske jezgre, a posjetiti su i Advent u đardinu.