Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Puno pitanja

Učenici trećeg razreda iz Tisnog i Jezera kod župana

Učenici u posjeti županu Pauku
Foto: Šibensko-kninska županija
Mališani su se za posjet Županiji i za susret sa  županom Goranom Paukom jako dobro pripremili, pokazavši zavidno znanje  o svojoj županiji

Učenici trećeg razreda Osnovne škole Vjekoslava Kaleba iz Tisnog posjetili su Šibensko-kninsku županiju. Učiteljice Jaka Jakovčev i Paula Zorzin, u okviru terenske nastave iz predmeta Priroda i društvo, dovele su 18 svojih učenika u posjet. Iz matične škole u Tisnom stiglo je sedmero, a iz područne škole u Jezerima jedanaestero djevojčica i dječaka, učenika trećeg razreda.

Goran Pauk Obilježen Dan Grada Vodica Pauk: Iz godine u godinu ovdje se obaraju turistički rekordi

Mališani su se za posjet Županiji i za susret sa  županom Goranom Paukom jako dobro pripremili, pokazavši zavidno znanje  o svojoj županiji. Ipak, imali su i puno pitanja za župana. Između ostaloga pitali su ga kako se postaje župan, a on im je objasnio da su ga građani izabrali na izborima.

Zanimalo ih je i što je župan želio biti kad je bio dječak te ima li kakav hobi. Župan im je odgovorio da je maštao o tome da postane nogometaš, a da je danas nogomet njegov hobi. Prije nego su stigli u Županiju, mališani su posjetili tvrđavu Barone, a nakon ugodnog i veselog druženja i fotografiranja sa županom uputili su se u obilazak katedrale, izvijestili su iz županije.

Nacionalni park Krka Projekt od sedam milijuna kuna Otvoren novi posjetiteljski centar Nacionalnog Parka Krka