Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
Župan Komadina obišao novi objekt

Udarni vikend: na Platku uživalo preko 3000 skijaša i izletnika

Zlatko Komadina na Platku
Foto: Primorsko-goranska županija
Župan Zlatko Komadina je posjet Platku iskoristio za obilazak novouređenog ugostiteljskog objekta i vidikovca na vrhu Radeševa čime je Goranski sportski centar dodatno pojačao sadržaje za zimsku ali i ljetnu izletničku sezonu

Župan Zlatko Komadina i zamjenik župana Marko Boras Mandić posjetili su u nedjelju Platak na kojem je uživalo preko 3000 skijaša i izletnika. Veliki interes privukla je i marketinška akcija renomiranog proizvođača skija Elana koji je pozvao na besplatno testiranje svojih najnovijih modela.

Trajekt Valbiska - Merag Prijedlog Sezonske pomorske linije za otoke trebaju početi voziti već u proljeće

Među brojnim skijašima koji tu priliku nisu propustili bio je i zamjenik Boras Mandić. Župan je posjet Platku iskoristio za obilazak novouređenog ugostiteljskog objekta i vidikovca na vrhu Radeševa. Goranski sportski centar izgradnjom tog objekta dodatno je pojačao sadržaje za zimsku ali i ljetnu  izletničku sezonu, priopćili su iz Županije.  

Veliki broj posjetitelja zabilježen je i u subotu kada je u organizaciji GSC-a po prvi puta održano prvenstveno u odbojci na snijegu na kojem je sudjelovalo šest muških i četiri ženske ekipe.

Prva ovogodišnja presica župana Zlatka Komadine Zlatko Komadina: 'Pripremit ćemo prijedlog za rješavanje pitanja plaćanja cestarina'