Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Garešnica

Ugovor o radu dobilo 25 žena koje će skrbiti o stotinu starijih

Garešnica
Foto: Grad Garešnica
Riječ je o dulje nezaposlenim ženama uglavnom starijima od 50 godina na čije je zapošljavanje bio i usmjeren ovaj projekt

U petak je u garešničkoj gradskoj vijećnici gradonačelnik Bilandžija potpisao ugovore o radu s 25 žena s područja Garešnice koje će biti zaposlene kroz program “Zaželi – Nikad nije kasno!”.

Riječ je o dulje nezaposlenim ženama uglavnom starijima od 50 godina na čije je zapošljavanje bio i usmjeren ovaj projekt. One će skrbiti o stotinu starijih i nemoćnih osoba s područja grada, a korisnike će većina tih žena obilaziti na biciklima koji su također kupljeni u ovom projektu, a svaka od njih obilazit će četiri korisnika kojima će pružati pomoć.

Riječ je o programu vrijednom gotovo 4,2 milijuna kuna, njegov je nositelj Grad Garešnica kojem su partneri u projektu i HZZ – područni ured Bjelovar te garešnički Centar za socijalnu skrb. 

Povuci, potegni, pretegni u Garešnici Prvi put Povuci, potegni, pretegni u Garešnici magistralni vodovod Garešnica Spajanje Garešnice i Hercegovca na vodovod