Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Uoči Svih Svetih

Upozorenje iz policije: čuvajte se krađe pri posjetu grobljima

Svi Sveti
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Podsjećamo građane da svoje torbice, mobitele i druge predmete ne ostavljaju na vidljivom mjestu u vozilima. Tako ostavljeni predmeti dobar su mamac i privlače poglede kradljivaca

Uoči Svih Svetih, osječko-baranjska policija upozorila je građane da se pridržavaju prometne regulacije pri posjetu grobljma, ali i da se - čuvaju od krađe.

- Podsjećamo građane da svoje torbice, mobitele i druge predmete ne ostavljaju na vidljivom mjestu u vozilima. Tako ostavljeni predmeti dobar su mamac i privlače poglede kradljivaca, a materijalna šteta koja će vam biti pričinjena može biti veća od vrijednosti tih stvari - upozorila je policija.

A kako bi se izbjegle prometne gužve, policija savjetuje građane da se na groblja zapute pješice ili javnim prijevozom. Ako ipak dolaze automobilom, sugerira im da parkiraju u obližnju ulicu ili na malo udaljenije parkiralište.

- Samo će se vozačima koji prevoze nemoćne osobe omogućiti kratko zaustavljanje na kolniku ispred groblja zbog puštanja putnika i njihove pratnje iz vozila - zaključuju u policiji.