Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Poduzetnička zona Kutina

Uređen pristup za pet novih parcela

Foto: Grad Kutina
Projekt vrijedan 430.000 kuna s PDV-om financirao je Grad Kutina

Grad Kutina provodi stalne aktivnosti na proširenju svojih poslovnih zona radi razvoja gospodarske obnove Kutine. Kako ističu u kutinskoj vijećnici, to je ujedno bio dio predizbornog programa vladajuće koalicije koja je nakon dolaska na vlast mandat i započela uređenjem poslovnih zona i stvaranjem dobrih uvjeta za nove investitore.

Promjena u župi nakon 15 godina Župnik Dragutin Papić oprostio se od Kutine

– Znamo da su poslovne zone PZK I. i PZK II. gotovo popunjene, no u jednome dijelu poslovne zone PZK II. radimo na tome da stvorimo nove mogućnosti za proširenje putem instaliranja komunalne infrastrukture. Realizacijom projekta nadogradili smo postojeću cestu u PZK II. i spojili s Ulicom Vladimira Preloga, čime smo dobili pristup za pet novih potencijalnih parcela, odnosno čestica za naše poduzetnike. Tako smo u produžetku postojeće tvrtke KLIK-PAR ponajprije omogućili proširenje parcela za eventualni dolazak novih investitora. Tako da nastavljamo gradnju komunalne infrastrukture u poslovnoj zoni radi razvoja poduzetništva i gospodarstva na području Kutine – rekao je kutinski gradonačelnik Zlatko Babić pri obilasku ovog novouređenog dijela poslovne zone.

Projekt vrijedan 430.000 kuna s PDV-om financirao je Grad Kutina.

Mjere aktivne politike zapošljavanja u Kutini Do prosinca će se u sklopu javnih radova čistiti i uređivati gradske površine