Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Nastavlja se uređenje infrastrukture u Slatini

Uređuju se ceste, staze, domovi..

Foto: Mihaela Feldi
Gradonačelnik je obišao netom asfaltirane ulice, ali i dom u Kozicama

Gradonačelnik Denis Ostrošić, sa suradnicima, obišao je nekoliko ulica u Slatini gdje je upravo završeno asfaltiranje, a radi se o tri projekta kojima je Grad vlastitim sredstvima nastavio uređivati infrastrukturu na svom području.

Potpora Županije Plan: postavljanje atletske staze u Slatini

Saniran je, tako, dio nerazvrstane ceste u središtu Slatine, na križanju Ulice Ante Kovačića i Trga sv. Josipa, a investicija je to od 10.068 kuna. Uređen je, nadalje, i dio nerazvrstane ceste u odvojku Kolodvorske ulice, zajedno s odvodnim kanalima, u vrijednosti od 839.550 kuna. Saniran je i dio pješačke staze u slatinskoj Ulici kralja Zvonimira, za 191.404 kune.

Ostrošić je najavio kako će Grad Slatina i ubuduće intenzivno uređivati infrastrukturu. Budući da se u prigradskom naselju Kozice intenzivno radi na sanaciji Mjesnog doma, gradonačelnik je posjetio i tu adresu.

Predzadnja faza uređenja tog doma u ovoj godini bila je plinofikacija i uvođenje centralnog grijanja. Dom je i svježe obojen, a u tome su, uz Grad, pomogli i mještani. Preostaje uređenje kuhinje.

– Nadam se da će Kozičani biti zadovoljni svojim domom u kojemu će od sada moći puno kvalitetnije organizirati aktivnosti – rekao je gradonačelnik te dodao kako će nastojati sanirati i domove u ostalim mjesnim odborima.