Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska 278 pregleda
Posao od 71 mil. kuna

Đuro Đaković gradit će geotermalnu elektranu 'Velika 1'

Đuro Đaković
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Kao tvrtka s dugom tradicijom, bogatim iskustvom i referencama, kontinuirano razvijamo kvalitetna rješenja koja idu u korak s najsuvremenijim standardima, što osigurava stabilnost poslovanja i nove poslove u budućnosti kažu u Đuri Đakoviću

Đuro Đaković Grupa i naručitelj GEOEN d.o.o. iz Zagreba potpisali su ugovor o izgradnji, puštanju u rad i spajanju na mrežu Geotermalne elektrane "Velika 1“ te izgradnji pripadajućeg bušotinskog postrojenja i utisnog cjevovoda u Velikoj Cigleni kraj Bjelovara.

Ugovor je vrijedan 71 milijun kuna. U slavonskobrodskoj tvrtki ističu kako su se potpisivanjem ovog ugovora jače pozicionirali na tržištu.

- Nastavljamo s ulaganjem u energetske projekte koji povećavaju udio zastupljenosti obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj. Kao tvrtka s dugom tradicijom, bogatim iskustvom i referencama, kontinuirano razvijamo kvalitetna rješenja koja idu u korak s najsuvremenijim standardima, što osigurava stabilnost poslovanja i nove poslove u budućnosti - kažu u Đuri Đakoviću.