Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Veliko srce za dolinu Neretve

Uručili 400.000 kuna za nabavu sanitetskog vozila

Foto: Duško Marušić/PIXSELL/Ilustracija
Konferencija je održana u organizaciji Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve, koji je i pokrenuo akciju s ciljem sakupljanja 500 tisuća kuna za nabavku sanitetskog vozila za Dom zdravlja u Metkoviću te drugu potrebnu medicinsku opremu

Zamjenica župana Žaklina Marević u Zagrebu je nazočila konferenciji za novinare na kojoj je ravnatelju DZ Metković Mihovilu Štimcu uručen vaučer na 400 tisuća kuna sakupljenih u humanitarnoj akciji “Veliko srce za djecu Neretve”.

Potpisan ugovor Naručena Studija o stanju i mjerama u maslinarstvu i uljarstvu

Konferencija je održana u organizaciji Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve, koji je i pokrenuo akciju s ciljem sakupljanja 500 tisuća kuna za nabavku sanitetskog vozila za Dom zdravlja u Metkoviću te drugu potrebnu medicinsku opremu.

Po riječima ravnatelja Instituta Antonija Volarevića, odaziv građana ovoj akciji je bio izvanredan. Osim DNŽ-a, prikupljanju sredstava odazvale su se i brojne ustanove i pojedinci. Na konferenciji za novinare prigodno su obilježeni i Dani Neretve u Zagrebu, koje DNŽ podupire već osmu godinu zaredom.