Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Humanitarna gesta

Uskrsni turnir održat će se 14. ožujka u Virovitici

storyeditor/2024-03-01/a_uskrs_turnir_foto_anita_zeko.jpg
Foto: ANITA ZEKO TURNIR se organizira za pomoć sugrađanima kojima je ta pomoć potrebna

Virovitički franjevci, djelatnici PU virovitičko-podravske, Grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije te prvi put liječnici i medicinski tehničari Opće bolnice Virovitica, odmjerit će snage u malom nogometu i povlačenju konopa na sportsko-glazbenoj manifestaciji humanitarnog karaktera "Uskrs u svakom domu". Uskrsni turnir održat će 14. ožujka u sportskoj dvorani OŠ Vladimira Nazora u Virovitici.

– Kao jedno srce djelujemo kako bismo za ovaj Uskrs obradovali mnoge koji u svojim životnim situacijama možda nemaju radosti, već bol, tugu i žalost, a svojim malim doprinosom želimo to pretvoriti u radost i nadahnuće. Iako su u turniru "stožerni" pomagači oni koji sudjeluju u malonogometnom turniru i povlačenju užeta, pozivamo sve da se pridruže i pomognu koliko mogu. Mi kao franjevci bit ćemo ujedinjeni iz više mjesta, jaki i stabilni na terenu u okršajima s policajcima, djelatnicima gradske i županijske uprave, kao i našim liječnicima i medicinskim tehničarima – rekao je fra Ivica Jagodić, gvardijan Župe sv. Roka Virovitica. Župan Igor Andrović istaknuo je važnost sudjelovanja VPŽ-a u ovoj sportsko-humanitarnoj manifestaciji, a Županija i Grad ove godine igraju kao jedna ekipa.

– Očekujem da će biti zabavno, uz bogat sportski i glazbeni program. Posebno izdvajam publiku, koje svih ovih godina na ovoj manifestaciji nije nedostajalo, uvijek su bile prepune tribine. Organiziramo sve ovo ponajprije za naše sugrađane u potrebi, a potom i za sve one koji će svojim donacijama pridonijeti da Uskrs dođe u svaki dom – rekao je župan. 

 

storyeditor/2024-03-01/bjelovar_a_foto.jpg Bušotina u Velikom Korenovu još je svježa Izbila je geotermalna voda. Hrebak: Bit ćemo hrvatski Reykjavik Proglašenje najboljih sportaša Vinkovaca za 2023. godinu VINKOVCI 'Možemo biti samo ponosni na svakog sportaša Vinkovčanina' Jana Salajec Nova članica reprezentacije Jana na Europskoj prirodoslovnoj olimpijadi