Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Počeli Zimski cajti u Svetoj Nedelji

Uz klizalište zabava i proslava Nove godine

Foto: Sveta Nedelja
Očekuju se nastupi bendova, uz novogodišnji doček za odrasle i najmlađi će imati svoju proslavu kao i niz aktivnosti na klizalištu

Paljenjem lampica iznad klizališta službeno je otvorena manifestacija “Zimski cajti” u Svetoj Nedelji.

ADVENT NA VIRU Paljenje svijeće uz koncert i puštanje lampiona

Zimske cajte i klizalište otvorio je gradonačelnik Dario Zurovec, a sve je popraćeno i nastupom DJ-a, uz twirling-mažoretni klub Sveta Nedelja i članice udruge Balans Code, dok su posjetitelji uz šaroliku i obilnu gastroponudu i besplatno klizanje uživali u nastupu sastava Havana Band. Najmlađi stanovnici Svete Nedelje već su sljedeće jutro uživali u interaktivnoj predstavi i radionici te DJ Djedu Mrazu. Na Badnjak građani će se moći družiti s gradonačelnikom uz blagdanski zalogaj, glazbu i klizanje, a na samo Štefanje predviđen je nastup tamburaškog sastava Colapis.

Proslava Nove godine organizirana je uz klizalište i nastup benda Ljubavnici uz neizostavni vatromet i šampanjac u ponoć. A da se ulazak u Novu godinu proslavi i prvog dana 2020., organizirana je repriza dočeka Nove godine uz nastup benda Pravila igre.

Advent u Belom Manastiru Zanimljiv program Adventa u Belom Manastiru Koncert glazbenih diva, sajam OPG-ova i besplatni čvarci koji će se peći na trgu

U sklopu bogate ponude koja se nudi na Zimskim cajtima izdvajaju se dječji programi: tako je 28. prosinca doček dječje Nove godine (uz IXES band, Balansice na ledu, kostimiranu zabavu na ledu, plesni flash mob, božićni facepainting, slikanje s Djedom Mrazom i vilenjakom) kao i programi Vesele klizaonice koje organizira Udruga Športići, a održavaju se 21. prosinca, 04. siječnja i 11. siječnja od 10 sati. Najmlađi će uživati u aktivnostima na ledu, a najspretnije očekuju i nagrade.