Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Proslava Nove godine

Vatromet i šampanjac za velike, klizanje za male

Foto: Grad Sveta Nedelja
Prvi put organiziran je doček dječje Nove godine u podne

Novogodišnji dani u Svetoj Nedelji bili su puni smijeha i zabave, a jednako dobro provodili su se i veliki i mali. Uz besplatno klizanje i bogat dječji i glazbeni program, ove godine organiziran je prvi put doček dječje Nove godine u podne. Za sve posjetitelje ulaz je bio slobodan, a dobre volje, smijeha i veselja nije nedostajalo.

U sklopu Erasmus+ projekta Učenici iz pet zemalja u posjetu Svetoj Nedelji

Klinci i klinceze pjevali su i pokazali svoje plesne korake uz IXES band, a nastupile su i “balansice” na ledu, članice Udruge Balans Code Svete Nedelje. Pomno izabran program uključivao je kostimiranu zabavu na ledu, plesni flash mob, božićni facepainting te neizostavno fotografiranje s Djedom Mrazom i vilenjacima. I doček Nove godine bio je bajkovit, a da bude tako pobrinula se Turistička zajednica grada Svete Nedelje.

Odrasli su dočekali Novu godinu uz nastup benda Ljubavnici i divili se vatrometu u ponoć uz čašu šampanjca, a mnogi su se okušali u klizanju koje su prethodnih dana vješto izbjegavali. Doček Nove godine uz dobro društvo, glazbu, domaću hranu i toplo piće recept je za dobar provod! Oni koji su imali još energije zabavljali su se i 1. siječnja na reprizi Nove godine uz nastup benda Pravila igre.