Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
SVEČANI PRIJEM

Veliki uspjeh za KBK Dalmatino: Djevojke došle kući s medaljama

1/8
Foto: Šibensko-kninska županija
Ovo je veliki uspjeh za šibenski i hrvatski sport jer su sve tri članice šibenskog KBK  „Dalmatino“ te članice hrvatske reprezentacije.

U povodu ostvarenog velikog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu u Sarajevu, zamjenica župana Darija Puljić i gradonačelnik Željko Burić primili su svjetsku prvakinju, zlatnu šibenčanku Nives Radić, brončanu Snježanu Prgomet i njihovog trenera Damira Lambašu.

Ministar Pavić na tvrđavi Barone potpisao 17 ugovora vrijednih 100 milijuna kuna Domovi za stare i nemoćne u Šibeniku i Kninu dobili novac za obnovu

Ispred Šibensko-kninske županije i u ime župana Gorana Pauka, zamjenica župana Darija Puljić čestitala je Nives Radić, Snježani Prgomet te odsutnoj Karmeli Makelji, na ostvarenom velikom uspjehu.

„Ponosna sam i sretna što ste svojim radom, disciplinom i požrtvovanošću ostvarile ovaj veličanstveni uspjeh. Osvojenom titulom svjetske prvakinje, kao i s dvije osvojene bronce najbolje promovirate svoj grad, županiju i domovinu Hrvatsku diljem svijeta. Još jednom od srca vam čestitam i želim još mnogo sportskih i osobnih uspjeha!“ – kazala je zamjenica župana Darija Puljić.

Foto: Šibensko-kninska županija

Nives Radić je u finalnom meču u kategoriji low kick iznad 70 kilograma pobijedila dosadašnju svjetsku prvakinju, predstavnicu Brazila Valdirene Stanski, te se popela na svjetski tron u Sarajevu na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu. Karmela Makelja (low kick -56 kg) i Snježana Prgomet (low kick -48 kg) osvojile su brončane medalje na svjetskom prvenstvu. Ovo je veliki uspjeh za šibenski i hrvatski sport  jer su sve tri članice šibenskog KBK  „Dalmatino“ te članice hrvatske reprezentacije.