Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Ugostio ih župan

Veliki uspjesi lovaca promocija su županije

Lovci VPŽ-a
Foto: Iva Barčan

Župan Igor Andrović ugostio je članove ekipe Lovačkog saveza VPŽ-a koja je osvojila prvo mjesto na državnom prvenstvu Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu.

– Ovo je doista velik uspjeh za naše lovce. Na ovaj način promoviraju i Lovački savez naše županije, lovišta, ali i cijelu Virovitičko-podravsku županiju. Naši lovci su u šest godina četiri puta bili prvaci i dva puta viceprvaci, i to samo dokazuje njihov kontinuirani rad, zajedništvo i utreniranost. VPŽ je zbog lovišta, ali i ovakvih uspjeha prepoznata na lovnoj karti cijele Hrvatske – rekao je Andrović.

KONTINUIRANO se ulaže u turističke sadržaje i proizvode te nadograđuje sve atraktivnija ponuda VPŽ jedno od tri najatraktivnija kulturna odredišta u RH Turisti danas traže mir i opuštanje, a sve to im nudi naša Plemićka ruta NAJVEĆA PREDNOST geotermalne energije je što je ekonomski najprihvatljivija, ne ovisi o atmosferskim uvjetima, kontinuirana je proizvodnja tople vode 24 sata cijelu godinu Studija pokazala: županija leži na geotermalnom bazenu Ova geotermalna elektrana mogla bi postati najveća u Europi NASTUP izlagača na sajmu Virovitičko-podravska županija u potpunosti je sufinancirala, jer je prepoznat kao otvaranje novih mogućnosti županijskim obrtnicima i gospodarstvenicima Virovitičko-podravska županija U Križevcima predstavljeni turistički aduti Virovitičko-podravske županije