Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
ODRŽAN PRVI RELI STARODOBNIH VOZILA

Vremešni ljepotani na plemićkoj ruti

Foto: Radio Orahovica
Na reliju su se okupili članovi virovitičkog kluba i njihovi gosti

U povodu Dana Virovitičko-podravske županije, Oldtimer klub Virovitica uz pokroviteljstvo županijske Turističke zajednice organizirao je prvi reli starodobnih vozila plemićkom rutom Virovitičko-podravske županije, piše Radioorahovica.com.

Treću godinu zaredom dobili “Zlatnu bilancu” “Priznanje FINA-e dokaz je da smo dobri u onome što radimo”

Osim automobila i motora članova virovitičkog kluba, na reliju su sudjelovali i gosti iz drugih prijateljskih gradova – Zagreba, Osijeka, Slavonskog Broda, Našica, Samobora, Nove Gradiške, Garešnice i Čakovca. Plemićka ruta vozila se od Virovitice preko Kapela Dvora, Kurije Janković, Suhopolja, Višnjice i Noskovačke Dubrave do Orahovice, gdje ih je dočekala gradonačelnica Ana-Marija Petin.

Predsjednik Oldtimer kluba Virovitica Tomislav Maloča rekao je kako je nakon dugog niza godina i brojnih pokušaja klub napokon osnovan u lipnju ove godine. Podsjetio je na dosad provedene aktivnosti i zahvalio na odazivu te sudionicima podijelio i zahvalnice. Orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin zahvalila je organizatorima što su odlučili prezentirati svoje limene ljubimce upravo u Orahovici, gdje su plijenili poglede atraktivnim izgledom. Ona je izrazila nadu kako će virovitički oldtajmeraši grad posjetiti i sljedeće godine.