Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska
Od Ministarstva

Vrgorcu 5,6 milijuna kuna za vrtić “Pčelicino novo ruho”

Ante Pranić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Otvorit će se radna mjesta za sedam odgojitelja, logopeda i defektologa te za čistačicu i spremačicu na pola radnog vremena – rekao je vrgorački gradonačelnik Ante Pranić

Projekt „Pčelicino novo ruho“, Poduzetničkog centra Vrgorac, društva koje je osnovao Grad za prijavu i provedbu projekata, dobio je 100 od mogućih 110 bodova te je među prvih pet projekata u RH – na trećemu mjestu. – To je veliki uspjeh za praktički tek osnovan Poduzetnički centar i za Vrgorac. Projekt „Pčelicino novo ruho“, u vrijednosti 5,645.757 kuna, financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u stopostotnom iznosu. Time ćemo formirati dvije skupine za rad u dvije smjene i jednu skupinu za produljeni boravak. Otvorit će se radna mjesta za sedam odgojitelja, logopeda i defektologa te za čistačicu i spremačicu na pola radnog vremena – rekao je vrgorački gradonačelnik Ante Pranić.

Financirat će se didaktičke i senzomotoričke igračke i oprema. Uvode i četiri nova programa: program ranog učenja engleskog jezika, sportski, plesni i dramsko-scenski program.

Čiovski most Otvoren čiovski most Trogir napokon može prometno prodisati