Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
Potpora

Za 33 sportska projekta i programa 938.000 kuna

Novac sportašima
Foto: Međimurska županija
Naši sportaši postižu odlične rezultate i Međimurska županija će nastaviti poticati dobru praksu i suradnju u sportu. Brojke pokazuju da je Međimurje jedna od najsportskijih županija po broju registriranih sportaša i udruga – rekao je župan

Za 33 sportska programa i projekta županija je osigurala 938.000 kuna. Župan Matija Posavec je prilikom potpisivanja ugovora istaknuo da je naglasak na djeci, mladima i programima koji okupljaju veći broj stanovništva.

– Naši sportaši postižu odlične rezultate i Međimurska županija će nastaviti poticati dobru praksu i suradnju u sportu. Brojke pokazuju da je Međimurje jedna od najsportskijih županija po broju registriranih sportaša i udruga – rekao je župan.

U ime nositelja projekta na podršci je zahvalio Tomislav Horvat iz Udruge za sportsku rekreaciju VITAE iz Čakovca.

– Sredstva nam mnogo znače jer je svaka kuna dobrodošla za ostvarenje projekata. Naš je projekt usmjeren na sportske škole – istaknuo je Horvat. 

Ravnateljica Tea Runjak Dragić Gimnazija Ravnateljica Tea Runjak Dragić otišla u mirovinu Rođena djeca Statistika U prvom polugodištu 484 djece i 243 braka