Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
IGOR HOZIĆ NEOPOZIVO ODSTUPIO

Zajednica sportskih udruga ostala bez čelnika

Foto: radioorahovica.com
Nakon Hozićeve ostavke odstupio je i tajnik zajednice

Zajednica sportskih udruga Grada Orahovice ostala je bez predsjednika i tajnika, piše radioorahovica.com. Epilog je to zajedničkog sastanka Upravnog i Nadzornog odbora Zajednice te predstavnika orahovačkih sportskih klubova.

Temeljni financijski dokument nije dobio podršku Gradskog vijeća Zbog neizglasavanja proračuna krucijalni projekti postali upitni

Predsjednik Igor Hozić upoznao je nazočne s radom Zajednice u protekle tri godine, rekavši kako je ponosan na svoj dosadašnji rad. Naglasio je kako je Zajednica radila transparentno, prvenstveno na dobrobit svih sportskih klubova u gradu te kako je u sportsku infrastrukturu uloženo više nego u proteklih deset godina zajedno. Posebice se osvrnuo na izrađene i napisane kriterije po kojima su klubovi ostvarivali prava na financijska sredstva.

Nakon što je ustvrdio kako mu je izuzetno krivo što Gradsko vijeće nije donijelo proračun za ostatak ove godine, samim time i potreban novac za orahovački sport, Hozić je neopozivo odstupio. Svoju odluku obrazložio je moralnim činom, jer učinio je sve što i je u njegovoj moći da prijeko potrebni novac dođe do klubova, no kako u tome nije uspio, odlučio je otići. Ponukan ostavkom Hozića, neopozivo je odstupio i tajnik Slavko Hečimović, no obojica su obećala kako će pripremiti sve potrebne materijale za nadolazeću izbornu skupštinu.