Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Suradnja Lječilišta Bizovačke toplice i Specijalne bolnice Akromion

Zajedničkim snagama do domaćih, ali i inozemnih pacijenata

Bizovačke toplice
1/3
Foto: Lječilište Bizovačke toplice
Pacijentima ćemo osigurati kompletnu medicinsku uslugu, od pregleda, pripreme za operaciju i same operacije, do rehabilitacije i uz nadzor fizioterapeuta i ortopeda, ističu

Otvaranjem ortopedske ambulante u Lječilištu Bizovačke toplice, 21. rujna, počinje suradnja tog lječilišta i Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion. Stručnom timu fizijatara i fizioterapeuta bizovačkog lječilišta pridružit će se, tako, poznati ortopedi te bolnice dr.sc. Denis Tršek, dr. Damir Starčević i dr. Nenad Medančić. Oni će svakog drugog petka u mjesecu odrađivati specijalističke preglede te davati stručna mišljenja iz ortopedije i traumatologije. Pacijenti koji će trebati operaciju u Specijalnoj bolnici Akromion, nakon zahvata će se oporavljati na rehabilitaciji u Lječilištu Bizovačke toplice. Računaju, pak, na pacijete iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva.

Izlet umirovljenika Ljeto u Bizovačkim toplicama Prvih 200 umirovljenika na besplatnom izletu u Bizovcu

- Pacijentima ćemo osigurati kompletnu medicinsku uslugu, od pregleda, pripreme za operaciju i same operacije, do rehabilitacije i uz nadzor fizioterapeuta i ortopeda. Cilj nam je objedinjavanjem timova stručnjaka Lječilišta Bizovačke toplice i Akromiona, na vrlo visokoj razini i u punom komforu, pacijentima pružiti najkvalitetniju medicinsku uslugu - ističe prof.dr.sc. Nikola Čičak, spec.ortoped, ravnatelj Akromiona.

- Maksimalno im time olakšavamo oporavak kroz dostupnost vrhunskih stručnjaka naših bolnica tijekom cijelog liječenja, gdje za njih osiguravamo rehabilitaciju u najmodernijem bolničkom objektu, a stručnjake dovodimo k pacijentima – zadovoljna je Sandra Mihaljević, ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice.

Za pacijente Lječilišta osmišljen je, dodaje, prvi put u Hrvatskoj i program preoperativne rehabilitacije kojim ih se priprema na što bržu i na što kvalitetniju rehabilitaciju nakon operativnih zahvata.

Bizovačke toplice Bizovačke toplice Otvorena kupališna sezona, u Bizovcu očekuju rekordan broj kupača