Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Josip Miletić predsjednik Gospodarsko-socijalnog vijeća OBŽ

Zajedno ćemo učiniti dodatni iskorak za razvoj naše županije

Foto: OBŽ
- Osječko-baranjska županija poduzima mnoge mjere kao potpore razvoju gospodarstva i izravno pomaže najugroženijima, a na razini GSV-a razgovaramo o svim relevantnim temama. Ističem posebno IT i prerađivačku industriju koje na našem području bilježe pozitivne pomake, a zajedno ćemo učiniti dodatni iskorak – rekao je Josip Miletić

Zamjenik župana Josip Miletić novi je predsjednik Gospodarsko-socijalnog vijeća u Osječko-baranjskoj županiji, a potpredsjednici su Marko Brekalo i Denis Sušac.

– Za razvoj naše županije važna je kvalitetna suradnja i partnerski odnos s gospodarstvenicima i socijalnim partnerima u svemu čime možemo učiniti poboljšanja za dobrobit naše županije. Osječko-baranjska županija poduzima mnoge mjere kao potpore razvoju gospodarstva i izravno pomaže najugroženijima, a na razini GSV-a razgovaramo o svim relevantnim temama; nezaposlenosti i potrebama na tržištu rada, edukacijama djelatnika, suradnji s institucijama kao Hrvatski zavod za zapošljavanje, HGK-a, Hrvatska obrtnička komora, HUP, kao i svim jedinicama lokalne samouprave na našem području i ostalim institucijama jer samo zajedništvom možemo napraviti kvalitetan rezultat. Pri tomu naglašavam izvrsnu suradnju s Vladom RH i resornim ministarstvima te povlačenje europskih sredstava kojima ćemo poduprijeti razvoj poljoprivrede i ostalih gospodarskih djelatnosti koje su intenzivne na našem području. Ističem posebno IT i prerađivačku industriju i druge djelatnosti koje na našem području bilježe pozitivne pomake, a zajedno ćemo učiniti dodatni iskorak – rekao je Miletić.