Izbornik
Naslovnica Županije Hrvatska zajednica županija 65 pregleda
'Volim svoju županiju'

Žarko Miškić osvojio nagradu za fotografiju s najvećim brojem lajkova

Hrvatska zajednica županija
Foto: Žarko Miškić/Hrvatska zajednica županija
Nagrada koju je osvojio Žarko Miškić, jedna je od tri glavne nagrade, odnosno još će se odabrati pobjednici u dvije kategorije: fotografija s najviše shareova i najbolja fotografija prema ocjeni stručnog žirija

Fotografija zalaska sunca u Primoštenu autora Žarka Miškića odnijela je pobjedu na natječaju 'Volim svoju županiju' u kategoriji najbolje fotografije prema broju lajkova.

Kako su priopćili iz Hrvatske zajednice županija radi se o drugom izdanju foto natječaja kojemu je cilj potaknuti umjetnike/amatere da stvaraju i razmišljaju o svojim županijama kao destinacijama koje osim svojih ljepota nude i sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Nagrada koju je osvojio Žarko Miškić, jedna je od tri glavne nagrade, odnosno još će se odabrati pobjednici u dvije kategorije: fotografija s najviše shareova i najbolja fotografija prema ocjeni stručnog žirija. Pobjednik s najvećim brojem shareova bit će poznat već ovog tjedna, dok će, s obzirom na velik broj pristiglih fotografija, stručni žiri početkom idućeg tjedna odlučiti o pobjedničkoj fotografiji u trećoj kategoriji. Članice stručnog žirija su poznata fotografkinja Mare Milin, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Zagrebačke županije Martina Brautović i zamjenica predstojnika Ureda župana Vukovarsko-srijemske županije Sandra Pinjuh.

Svečana dodjela nagrada održat će se u petak, 5. svibnja u Zagrebu kada će biti i otvorena izložba svih nagrađenih fotografija.