Izbornik
Naslovnica Županije Hrvatska zajednica županija
Pobjednica iz Požeško-slavonske županije

"Slavonska polja" oduševila na Facebooku

Foto: Željka Ivanović
Rezultati najboljih fotografija iz natječaja Volim svoju županiju prema mišljenju stručnog žirija očekuju se za dva tjedna

Završen je peti krug foto natječaja „Volim svoju županiju“. Između gotovo 3000 prijavljenih fotografija, najviše je glasova prikupila fotografija iz Požeško-slavonske županije.

hrvatska zajednica županija OPG-ovi Hrvatske na jednom mjestu!

Foto natječaj „Volim svoju županiju“ petu godinu zaredom promovira ljepote hrvatskih krajeva, a velik odaziv od 3000 prijavljenih fotografija pokazuje sve krajeve Hrvatske očima amaterskih i profesionalnih fotografa, izvijestili su iz Hrvatske zajednice županija.

Fotografije su se mogle poslati do 15. svibnja, a najbolje su birane u dvije kategorije: fotografija s najviše glasova prikupljenih putem Facebooka i najbolje fotografije prema odabiru stručnog žirija, čija je predsjednica i ove godine naša profesionalna fotografkinja Mare Milin.

Rezultati odabira najboljih fotografija iz svih županija prema mišljenju stručnog žirija očekuju se za dva tjedna. Fotografija koja je prikupila najviše glasova putem Facebooka je „Slavonska polja“ autorice Željke Ivanović.