Izbornik
Naslovnica Županije Hrvatska zajednica županija
Upisi su blizu

srednja.hr: Predstavite svoju školu online!

Foto: Hrvatska zajednica županija
Cilj ovog projekta je približiti škole mladima koji ih žele upisati, olakšati odabir i ponuditi školama novi kanal komunikacije prema mladima i njihovim roditeljima

U suradnji s Hrvatskom zajednicom županija portal srednja.hr pokrenuo je projekt Online predstavljanje škola.

hrvatska zajednica županija OPG-ovi Hrvatske na jednom mjestu!

Budući da se, zbog pandemije koronavirusa i preporuka da ostanemo doma i ne izlazimo, sve prebacilo u online svijet. Škole zbog toga ne mogu održavati dane otvorenih vrata i predstaviti se zainteresiranim učenicima. Mi smo osmislili način kako se škole mogu predstaviti, bez potrebe fizičkog kontakta.

Cilj ovog projekta je približiti škole mladima koji ih žele upisati, olakšati odabir i ponuditi školama novi kanal komunikacije prema mladima i njihovim roditeljima. Svjesni problematike u kojima se roditelji i mladi nalaze, u suradnji s portalom srednja.hr, Hrvatska zajednica županija želi olakšati situaciju i barem kroz virtualni svijet olakšati odabir za desetke tisuća koji uskoro moraju odlučiti gdje će se nastaviti školovati.

JAČANJE ULOGE ŽUPANIJA Goran Pauk ponovno predsjednik Hrvatske zajednice županija

Online predstavljanje škole možete vidjeti kroz primjer Gimnazije Pula. Škole se predstavljaju kroz nekoliko rubrika: naziv škole, lokacija, kratki opis škole, povijest škole, uvjeti upisa, fotografija i video, kontakti. Svaka škola može dodati rubrike i prilagoditi ih svojim potrebama. Kako bi i Vaša škola sudjelovala u ovakvoj vrsti predstavljanja, molimo da ispunjen obrazac dostavite na mail skole@srednja.hr. Na isti mail možete postaviti sva dodatna pitanja.