Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
5 do 12 za Dvorac

Zavirite u Dvorac Pejačević i Gradski park, u tijeku su završni radovi na virovitičkom ljepotanu

1/8
Foto: Virovitičko-podravska županija
Provedbom Integriranog razvojnog programa unaprijedit će se upravljanje Dvorcem Pejačević i Gradskim parkom u Virovitici te ujedno stvoriti konkurentna i obogaćena turistička ponuda

I dalje traje obnova virovitičkog ljepotana Dvorca Pejačevića, vrijedna više od 80 milijuna kuna. Restaurirana je ograda na balkonu dvorca, a trenutačno su aktualni i ličilački, keramičarski i kameni radovi.

Dvorac Pejačević 'demokratski forum modernog tipa' Predstavljen novi vizualni identitet Virovitice - dvorac Pejačević i gradski park

Provedbom Integriranog razvojnog programa unaprijedit će se upravljanje Dvorcem Pejačević i Gradskim parkom u Virovitici te ujedno stvoriti konkurentna i obogaćena turistička ponuda.

Projekt je pripremila Razvojna agencija VTA, a projektni partneri su Gradski muzej Virovitica, Turistička zajednica grada Virovitice, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom VPŽ i Drvni klaster Virovitičko-podravske županije VIDRIS.

akcija u virovitici Gradonačelnik poziva sugrađane da nedostatke na javnim površinama prijavljuju na besplatni telefon