Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
akcija u virovitici

Gradonačelnik poziva sugrađane da nedostatke na javnim površinama prijavljuju na besplatni telefon

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
S obzirom na to da nam je grad i dalje jedno veliko gradilište nerijetko na javnim površinama ostaju nedostaci, izjavio je Kirin koji i sam redovito dojavljuje lokacije na kojima su nužni popravci

Gradonačelnik Ivica Kirin još jednom poziva sugrađane da sve nedostatke koje uoče u svojoj sredini, na cestama, nogostupima, javnoj rasvjeti, kanalizaciji, vodovodu ili parkiralištima, dojave Gradu Virovitici putem Komunalnog info centra.

Uočeni nedostaci mogu se prijaviti na besplatni telefon 0800-9995 ili putem e-maila komunalni.poslovi@virovitica.hr. Svaki se poziv evidentira te na temelju njega gradske službe imaju uvid u probleme na terenu.

Putokaz je to prema centrima izvrsnosti, i doista „škola za život“, poručio je župan Igor Andrović na prezentaciji novog CNC lasera Novi pothvat genijalaca iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina Učenici i profesor sami izradili CNC laser, i to za samo 3000 kuna

- S obzirom na to da nam je grad i dalje jedno veliko gradilište nerijetko na javnim površinama, nakon što izvođači radova završe s poslovima, ostaju nedostaci. Događa se tako da zelene površine ostanu neuređene te su općenito pojedini dijelovi javnih površina u stanju u kakvom ne smiju biti. Stoga vas pozivamo da nam takve stvari javljate u Komunalni info centar kako bismo imali pravovremenu informaciju te mogli dalje reagirati. Na takav način čuvamo naš grad i smanjujemo troškove - rekao je gradonačelnik Kirin dodavši kako i sam gotovo svakodnevno dojavljuje lokacije na kojima su nužni hitni popravci i otklanjanje nedostataka.