Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Godina najvećih uspjeha mladih brodskih boksača

Zlatni Gabrijel Veočić već je među pet najboljih u svijetu

Boksački klub Brod: Leon Majstorić, Gabrijel Veočić i Marko Peić državni su prvaci u boksu
1/13
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
– Ove smo godine ostvarili najbolje rezultate od osnutka kluba. Svi moji borci zaslužuju čestitke ​– ​

Godina na izmaku ostat će zlatnim slovima upisana u povijest Boksačkog kluba Brod. Ostvaren je niz sjajnih rezultata, među kojima se ističu ukupna momčadska pobjeda na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i četvrto mjesto u konkurenciji 35 klubova u Hrvatskoj boksačkoj ligi.

Proglašenje dobitnika Godišnje volonterske nagrade Brođanin dobitnik godišnje volonterske nagrade Gdje god što zatreba, Davorin uskače i pomaže. I ne pita zašto

Odlične rezultate Brođani su ostvarili i na međunarodnoj sceni. Perjanice kluba, državni prvaci i reprezentativci Leon Majstorić, Gabrijel Veočić i Marko Peić nastupili su na brojnim turnirima širom Europe, od Njemačke i Italije do Bugarske i Bjelorusije, osvojivši pritom pregršt odličja.

Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je mladi Gabrijel Veočić (17) osvojivši peto mjesto na Europskom prvenstvu u Sofiji. Gabrijel je jedna od najvećih nada brodskog i hrvatskog boksa. Ove je godine u 27 mečeva nanizao čak 24 pobjede.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

– Ove smo godine ostvarili najbolje rezultate od osnutka kluba. Svi moji borci zaslužuju čestitke, a posebno bih pohvalio Gabrijela koji je, po mom mišljenju, trenutačno među pet najboljih mladih boksača u svijetu. Ako tako nastavi, vjerujem da će ostvariti svoj cilj i plasirati se na Olimpijske igre, što bi za naš klub i grad bila velika čast – rekao je trener Pero Veočić.

U klubu su izrazili zahvalnost županiji koja ih podupire redovitim godišnjim donacijama, ali i prilikom odlaska na domaće i međunarodne turnire.

orubica U dvorištu župne crkve osvanuo snježni Isus visok čak 3,5 metra