Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Rekonstrukcija ceste i edukacijski centar Crvenog križa

Župan Dobroslavić obišao radove u Općini Dubrovačko primorje

Riječ je o investiciji vrijednoj 2,5 milijuna kuna, a radove izvodi tvrtka Dubrovnik ceste

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo obišli su projekte koji se trenutačno realiziraju na području Općine Dubrovačko primorje.

U tijeku je tako projekt rekonstrukcije dijela županijske ceste Ž6228 na dionici Podimoć-Slano i izmještanje dijela županijske ceste na području kamenoloma Mironja.

Radovi napreduju odlično, istaknuo je tom prilikom ravnatelj Županijske uprave za ceste Ivo Kaštelan, završeno je gotovo 50 posto te će biti ispoštivani svi rokovi. Podsjetimo, riječ je o investiciji vrijednoj 2,5 milijuna kuna, a radove izvodi tvrtka Dubrovnik ceste.

Župan je sa suradnicima i načelnikom Općine Dubrovačko primorje Nikolom Knežićem potom obišao i projekt obnove Društvenog doma Ošlje za edukacijski centar Crvenog križa. Riječ je o projektu sufinanciranom sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Zadovoljstvo uspješnom realizacijom ovog projekta istaknuli su i predstavnici Hrvatskog crvenog križa. 

Dubrovačko-neretvanska županija Prva brodica za hitnu pomorsku medicinsku službu Ruralni turizam Prijam kod župana za dobitnike Suncokreta financijska potpora Sa sedam udruga ugovori od 56.000 eura