Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska 36 pregleda
Uspješni sportaši

Župan Ževrnja primio seniorskog i juniorskog prvaka u full contactu

Zlatko Ževrnja, splitsko-dalmatinski župan
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Prvaci Nikica i Ante zahvalili su se županu na prijemu rekavši kako im nije teško te kako uspijevaju uskladiti sve svoje obveze sa treningom

Splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja upriličio je primanje za Nikicu Radonića, seniorskog prvaka RH i Antu Buloga juniorskog prvaka RH, članove kluba "Sv. Jure" iz Vrgorca, izvijestili su iz Splitsko-dalmatinske županije.

- Vidimo koliko je truda i energije uloženo kako bi se ostvario ovako veliki uspjeh. Čestitam svima, posebno treneru i osnivaču kluba Davoru Joviću. Posebna vrijednost ovog uspjeha je što dolazite iz maloga grada, a ipak bilježite sjajne uspjehe i na europskoj i državnoj razini. Možete biti uzor drugim većim klubovima -  kazao je župan Ževrnja.

- Konkurencija na prvenstvu je bila vrlo jaka. Naša borci Nikica Radonić i Ante Bulog u imali su u završnici protivnike koji su prije toga imali meč odmor, a oni su išli na završni meč direktno iz prethodnog. Međutim, bili su bolji. Meč između Čizmića i našeg prvaka Radonića proglašen je najboljim mečom prvenstva. Nadamo se kako ćemo i dalje biti uspješni. Od srca vam zahvaljujemo na potpori koju nam pružate kao i za ovaj današnji prijem - kazao je trener Davor Jović naglasivši kako je osim sportskog uspjeha bitno i odgojiti uspješne ljude koji će raditi na dobrobit Hrvatske.

Prvaci Nikica i Ante zahvalili su se županu na prijemu rekavši kako im nije teško te kako uspijevaju uskladiti sve svoje obveze sa treningom.