Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Besplatni napuhanci za najmlađe

Županija osigurala zabavan sadržaj na petrinjskom kupalištu

Foto: SMŽ
– Suradnja gradova i općina sa Županijom jednako nam je važna, kao i zadovoljstvo i sreća naših najmlađih sugrađana. Sve ovo radimo za njih – istaknuo je sisačko-moslavački župan Ivan Celjak

Petrinjsko kupalište bogatije je za četiri napuhanca namijenjena različitim uzrastima, a uskoro stiže i peti koji će se pozicionirati na vodu u vidu održavanja sportskih aktivnosti. Rezultat je to inicijative župana Sisačko-moslavačke županije Ivana Celjaka namijenjene djeci iz potresom zahvaćene Petrinje i svim posjetiteljima  petrinjskog kupališta.

Sisačko-moslavačka županija osigurala je sredstva, a Grad Petrinja proveo postupak nabave napuhanaca. Župan Celjak istaknuo je kako će najmlađi moći uživati u ovim zabavnim sadržajima potpuno besplatno, tijekom cijelog ljeta i podsjetio kako je ovo samo dio aktivnosti koje Županija provodi za najmlađe Petrinjce. U suradnji sa Splitsko-dalmatinskom županijom mali Petrinjci, učenici 
4. razreda, borave u Splitu na besplatnom ljetovanju.

Petrinjska gradonačelnica Magdalena Komes izrazila je zadovoljstvo novim sadržajima na kupalištu i zahvalila još jednom županu Celjaku na svoj potpori i pomoći koju im pruža. U suradnji s Općinom Lekenik i Hrvatskom Dubicom za iduće ljeto osigurat će se uređenje plaža kao i zabavni sadržaji za posjetitelje.

– Suradnja gradova i općina sa Županijom jednako nam je važna, kao i zadovoljstvo i sreća naših najmlađih sugrađana. Sve ovo radimo za njih – istaknuo je sisačko-moslavački župan Ivan Celjak.