Izbornik
Naslovnica Gradovi
Na internetskim stranicama

Koprivnički Komunalac objavio novi raspored odvoza otpada

Odvoz otpada podijeljen je na 25 rajona
Foto: Komunalac

Gradska komunalna tvrtka Komunalac na svojim je internetskim stranicama objavila novi raspored odvoza miješanog komunalnog i odvojeno prikupljenog otpada za 2024. godinu.

Odvoz otpada podijeljen je na 25 rajona: 15 ih je na području Koprivnice i prigradskih naselja, a deset na području osam okolnih općina: to su Peteranec, Drnje, Đelekovec, Legrad, Koprivnički Ivanec, Sokolovac, Koprivnički Bregi i Novigrad Podravski. Osim toga, u Komunalcu ističu kako kontinuirano rade na poboljšanju kvalitete usluga te korisnike pozivaju da ispune anketni upitnik na njihovim web-stranicama u kojem mogu reći što misle o radu tvrtke te predložiti što se može poboljšati.

ŠKOLU pohađaju učenici do 6. razreda Ulaganje u Gornjem Hrašćanu Obnovljena područna škola za 65 učenika PROJEKT podizanja spomenika Mati Parlovu ušao je u završnu fazu sredinom prosinca kad je potpisan ugovor Izrada kipa akademskog kipara Ante Jurkića pri samom je kraju Legendarni boksač Mate Parlov dobit će spomenik u Imotskom Bazeni Lenije u Vinkovcima dobit će i svoj vanjski bazen i nove sadržaje U 2024. godini Vinkovci će postati novo veliko gradilište Ulaganje u akcelerator, tržnicu, izgradnja SRC-a Papuk i gradnja bazena