Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
NE PROPUSTITE

Našički jesenski sajam stiže 28. i 29. listopada 2023.

jesencki sajam u Našicama
1/4
Foto: Našice
Nemojte propustiti priliku da uživate u toplom, jesenskom ozračju, upoznate lokalne proizvođače i umjetnike te podržite dobre svrhe koje promičemo, poručuju iz grada Našica

U Našicama se 28. i 29. listopada održava 1. Našički jesenski sajam! Ovaj nezaobilazni događaj održat će se na prepoznatljivom Trgu dr. Franje Tuđmana Našicama u organizaciji Grada Našice, Turističke zajednica Grada Našice, Udruge mladih INFO i Iris Candle Art, što znači da će biti prepun raznovrsnih aktivnosti i ponude za sve generacije.

Što možete očekivati na ovom jedinstvenom sajmu?

Bogata gastro ponuda: okusite fine, jesenske delicije, kušajte tradicionalne recepte Slavonije i Baranje te uživajte u raznovrsnoj hrani koju nude naši lokalni proizvođači.

Wine & Art: Pozivamo vas da istražite bogat svijet vina i umjetnosti na našem sajmu. Pridružite se degustaciji vina, razgledajte umjetničke izložbe i budite kreativni te nacrtajte svoje malo umjetničko djelo, uz profesionalno mentorstvo.

Dječje radionice: Djeca će imati priliku sudjelovati u raznim kreativnim radionicama i naučiti nove vještine.

Tamburaši: Uživajte u autentičnim zvucima tamburaške glazbe koja će ispuniti trg.

Posjetitelji iz Slavonije i Baranje: ponosno ističemo da će naš sajam posjetiti obrtnici iz raznih dijelova Slavonije i Baranje. Upoznajte ih, razgovarajte o njihovim proizvodima i podržite lokalne inicijative. Podržavanje lokalne inicijative dovodi do podržavanja društva u cjelini i razvoja. Nemojte propustiti priliku da uživate u toplom, jesenskom ozračju, upoznate lokalne proizvođače i umjetnike te podržite dobre svrhe koje promičemo, poručuju iz grada Našica. 

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen-obilježju "Uskrsla Hrvatska" počast svim poginulim našičkim i hrvatskim braniteljima odali su prvo djeca, udovice i roditelji poginulih branitelja Našice Trojica branitelja dala su živote, a bolnica je radila u nemogućim uvjetima Centar za starije osobe POTPISAN UGOVOR U Našicama će se graditi Centar za starije osobe Investicija je koštala 1,440.000 eura, a najveći dio sredstava, 85 posto, financiran je iz fondova EU Uskoro počinje preseljenje knjižničnog materijala Jedinstvena Vila Gröger dobila je uporabnu dozvolu