Izbornik
Naslovnica Gradovi Samobor
Samobor sprema bogat program za Silvestrovo

Podnevni doček uz Joleta, a u ponoć stiže sastav Panorama

Doček Nove godine u Samoboru
Foto: Samobor

Grad Samobor i ove godine u suradnji s Turističkom zajednicom priprema dvostruki doček Nove godine, u podne i u ponoć. Podnevni doček postao je jedan od najposjećenijih u Hrvatskoj, a u slavljeničko raspoloženje Samoborce i goste uvest će popularni Jole koncertom koji na Trgu kralja Tomislava počinje u 11 sati. Podnevni doček u Samoboru poznat je po odličnoj zabavi i atmosferi pa iz godine u godinu okuplja sve više posjetitelja. Ponoćni doček uveličat će pak sastav Panorama koji stiže u 23 sata. U petak u večernjim satima na velikom klizalištu iza kina možete uživati DJ Disco Partyju, u Centru za mlade Bunker održat će se tulum za kraj godine uz nastup grupe Krivi smjer, a na Trgu Matice hrvatske od 20 sati, dan poslije nastupit će Vjeko i Eni.

Tijekom vikenda u blagdanskim programima uživat će i mališani. U subotu na Trgu kralja Tomislava, ispred kućice Djeda Mraza, od 11 sati održat će se radionice izrade božićnog nakita u suradnji udrugom Sretno dijete, a za vožnju u eko vlakiću pobrinut će se vilenjak Zvonček. Ljubitelji zimskih radosti uključiti se mogu u Dječju olimpijadu na ledu koja će se na klizalištu iza kina održati u nedjelju od 10.15 sati. Klizalište ostaje otvoreno do 7. siječnja, svakog dana od 10 do 22 sata, osim na Silvestrovo, kada će raditi do 17.30, te na Novu godinu, kada se otvara u 14.30 sati.

Svratite u Samobor i uživajte u čarobnim Photo pointovima s posebno uređenim mjestima za najbolje fotografije, a koji se osim na klizalištu nalaze u Stražničkoj te Milakovićevoj ulici, ali i na Tomislavovu trgu te parku pokraj Samoborskog muzeja i mostu u Livadićevoj.