Izbornik
Naslovnica Gradovi
Za najniže mirovine

Umirovljenicima do 35 eura božićnice

V.d. gradonačelnika Ilija Nikolić
Foto: Slatina

Grad Slatina i ove godine daruje božićnicu umirovljenicima s najnižim mirovinama – isplata će biti tijekom prosinca 2023.

V.d. gradonačelnika Ilija Nikolić donio je Odluku o odobravanju isplate božićnice umirovljenicima s područja Grada Slatine. Tako će oni s najnižim mirovinama na području grada Slatine primiti iznos od 35 eura, odnosno Grad će svim umirovljenicima koji imaju mirovinu do 300 eura isplatiti božićnicu.

Izgradnja privatne bolnice Priora u Čepinu zajednički je projekt prof. dr. sc. Milomira Ninkovića, uglednog liječnika svjetskoga glasa u području plastične i rekonstruktivne kirurgije, te Marka Pipunića, vlasnika tvrtke Žito Općina Čepin Projekt tvrtke Žito – medicinski centar Priora i hotel Materra Postali smo prvi 'plastic-free' Advent u Hrvatskoj, što je bio poticaj da se svjetlo reflektora usmjeri na nas šibenik Adventura u znaku Dražena Petrovića, klizališta i svirki Akademski kipar Mate Roščić izrađuje bistu nezaboravljenog pjevača Vinka Coce koja će biti postavljena u njegovu rodnom Trogiru Cijela priča krenula od obitelji Coce Legendarni Vinko Coce dobit će spomenik u rodnom Trogiru