Izbornik
Naslovnica Gradovi
MO Vladimir Nazor

Uređenje okoliša i prostorija Društvenog doma

Novi Mjesni odbor podsjetio je stoga i gradonačelnik Ostrošić
Foto: Mihaela Feldi

Od konstituiranja Mjesnog odbora Vladimir Nazor u Slatini početkom ožujka, pod vodstvom predsjednice Stojanke Varju i potpredsjednice Božice Šantak, započelo je intenzivno uređenje okoliša i prostora samog Društvenog doma u Ulici Vladimira Nazora.

Novi Mjesni odbor podsjetio je stoga i gradonačelnik Ostrošić te razgovarao o dosad odrađenim aktivnostima, ali i daljnjoj suradnji. 

DODJELOM uvjerenja o pohađanju i završetku bloka radionica završen je drugi ciklus edukacija koje provodi Fakultet primijenjene matematike i informatike Osijek na temelju Sporazuma o suradnji s Osječko-baranjskom županijom Druga generacija MATHOS Web Development Bootcamp-a Nakon edukacije čak 15 od 19 polaznika ubrzo se zaposlilo Zdenka Hiržin i Valentina Novak otputovale su u Supetar na Braču gdje će dva tjedna s kolegicama iz Osječko-baranjske županije biti smještene u prostorijama DVD-a Supetar Ispomoć u požarnoj sezoni Prvi put s kopna na obalu u požarnoj sezoni poslane i vatrogaskinje Grad Popovača osnovnoškolcima će sufinancirati kupnju udžbenika, dopunskih i pomoćnih školskih sredstava, radnih bilježnica, zbirki zadataka, likovnih mapa... Za učenike od 1. do 8. razreda I sljedeće školske godine osigurani vaučeri za popovačke osnovnoškolce