Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
Besplatno kino 17. veljače u Zaprešiću

Valentinovsko drive-in kino na većem ekranu i prostoru te s tri projekcije

Filmovi će se gledati na velikom LED ekranu, a zvuk će se prenositi putem FM frekvencije i radioprijemnika
Foto: Zaprešić

Grad Zaprešić u povodu Dana zaljubljenih svim posjetiteljima daruje besplatno drive-in kino u kojem se 17. veljače mogu pogledati tri filmska hita.

– Osim više filmova, povećali smo i kino jer vas ove godine očekujemo pokraj Westgatea za još udobnije uživanje – najavljuju. Prikazat će se "Wonka", fantastični mjuzikl redatelja Paula Kinga, u kojom glavnu ulogu ima Timothée Chalamet, a snimljen je prema knjizi "Charlie i tvornica čokolade" Roalda Dahla. Nadalje, održat će se i projekcija filma "Divno vjenčanje" i komedija "Samo ne ti". Filmovi će se gledati na velikom LED ekranu, a zvuk će se prenositi putem FM frekvencije i radioprijemnika. Za potpuni ugođaj osigurana je raznovrsna ponuda pića i grickalica. Ulaz u drive-in kino je slobodan.

Projekcije su planirane u 17, 19 i 22 sati, a dolazak je moguć pola sata prije početka projekcije. Mjesta nije moguće rezervirati, već se ona popunjavaju po dolasku.

– Parkiranje koordiniraju naši redari i zato molimo za strpljenje. Nakon što se uparkirate, nemojte zaboraviti povući ručnu kočnicu. Kako biste mogli uživati u programu, provjerite ima li radioprijemnik mogućnost primanja FM signala. Na ekranu prije projekcije ispisat ćemo frekvenciju koju treba podesiti. Zabranjeno je paljenje svjetala za vrijeme projekcije, kao i kretanje vozilom. U slučaju nužde možete upaliti svjetla i potrubiti kako bi organizatori došli do vas i pružili vam pomoć. Na lokaciji je moguće kupiti hranu i piće. Ulaskom na lokaciju pristajete da se vaš automobil može fotografirati i snimati te dajete privolu da se sav audiovizualni materijal koristi u svrhu promocije događanja – pojašnjavaju u Gradu.

NA TRADICIONALNOM rekreativnom trčanju sudjelovalo je više od stotinu pripadnika žurnih službi, rekreativaca i građana Obilježen Dan jedinstvenog europskog broja 112 Lani u Brodsko-posavskoj županiji 35 tisuća poziva na broj koji spašava život KORISNICI ne moraju podnositi zahtjeve, AKD će nakon provjere po službenoj dužnosti izraditi javne isprave i poslati ih na adrese osoba s invaliditetom, istaknuto je na edukaciji o projektu Do sada je izdano oko 60.000 iskaznica Uz novi sustav osobe s invaliditetom lakše će do povlastica u prometu Prema projektnom zadatku, izgradit će se nova zelena tržnica s popratnim sadržajima – hladnjačom, skladištem, pakirnicom Kako će ubuduće izgledati "trbuh grada" Stiže moderna tržnica, a Podravkin dućan i tiskara se ruše