Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Od izvora do mora

Vinkovci prvi u kategoriji srednjih gradova

Nagrada za akciju Od izvora do mora
1/3
Foto: Vinkovci

Grad Vinkovci osvojio je prvo mjesto u kategoriji srednjih gradova u sklopu ovogodišnjeg projekta "Od izvora do mora".

– Ovaj veliki ekološki projekt ujedinio je brojne hrvatske gradove u akcijama čišćenja okoliša od ambalažnog otpada, u čemu su naši volonteri bili najuspješniji. Veliko hvala svim našim sugrađanima koji su bili dio ovog ekoprojekta te tako još jednom pokazali koliko vole svoj grad i brinu se za njegovu budućnost – rekao je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

Dodao je kako je ovaj veliki ekološki projekt ujedinio brojne hrvatske gradove u akcijama čišćenja okoliša od ambalažnog otpada, u čemu su vinkovački volonteri bili najuspješniji.

Prije šest godina u Vinkovcima je započeta ova praksa, a u međuvremenu su je kopirali i drugi gradonačelnici Vinkovci Direktnim razgovorima s građanima do kvalitetnijeg života Prošle Vinkovačke jeseni bile su najbolje do sada, ali već se započelo s organizacijom idućih Održana sjednica Organizacijskog odbora Vinkovačkih jeseni Iduće, 59. Vinkovačke jeseni od 13. do 22. rujna 2024. PannEx Reload Projekt "PannEx Reload" Destinacija s gastronomskim predznakom