Izbornik
Naslovnica Vijesti
Marijana Puljak, službena kandidatkinja za gradonačelnicu

Pametno: Splitom će konačno vladati žena!

Marijana Puljak
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL/ilustracija
Stranka Pametno je u utorak navečer na Skupštini splitskog ogranka jednoglasno donijela tu odluku

- Splitom će, nakon dva katastrofalna gradonačelnika, konačno vladati žena, s potpuno novim pristupom upravljanju gradom – poručili su iz stranke Pametno nakon što su u utorak navečer na Skupštini splitskog ogranka donijeli jednoglasnu odluku kako će Marijana Puljak biti njihova kandidatkinja za gradonačelnicu.

- Pokazali smo koliko volimo svoj grad, koliko nam je stalo do reda i pravila. Imamo viziju razvoja grada, želimo, znamo i možemo Split učiniti gradom s najboljom kvalitetom života u Hrvatskoj. Građani prepoznaju naš trud i borbu za javni interes i zato vjerujem u odličan ishod izbora u svibnju – izjavila je Puljak koja naglašava kako će ponuditi, zajedno sa svojim suradnicima, potpuni zaokret u upravljanju gradom.

- Ostat ćemo dosljedni sebi i beskompromisno se boriti za društvo jednakih mogućnosti za sve. Za grad bez namještanja natječaja i fiktivnog zapošljavanja, za komunalni red, Strategiju razvoja grada, novi GUP. Otvorit ćemo gradsku upravu građanima, kroz transparentan rad i dijeljenje svih informacija – kaže Marijana Puljak.

- Svjesni smo problema u kojima se Grad nalazi i vrijedno ćemo raditi na njihovom rješavanju. Ja, moj tim, članovi i simpatizeri stranke Pametno smo spremni raditi dan i noć da ispunimo ovu viziju grada Splita i da napokon potencijal pretvorimo u stvarnost – zaključila je Puljak.