Izbornik
Naslovnica Županije
VPŽ pomaže

Likovne mape za 950 učenika

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Svim učenicima prvih i petih razreda osnovnih škola kojima je osnivač Virovitičko-podravska županija u novoj će školskoj godini 2023./2024. nabaviti likovne kutije.

Iz Virovitičko-podravske županije naglašavaju kako se time pomaže roditeljima djece s ovih prostora, jer će sredstva koja su roditelji prije izdvajali za likovne kutije sada moći iskoristiti za neku drugu namjenu. Likovne kutije dobit će ukupno 950 učenika.

Virovitičko-podravska županija, dodaju, ovako nastavlja praksu nabavljanja radnih materijala za učenike osnovnih škola na svom području, a nju je započeo župan Igor Andrović prije nekoliko godina. 

Zaprešićki učenici ukupno su osvojili 73 prva, druga i treća mjesta na svim razinama natjecanja, a priznanja i nagrade primilo je 56 učenika Priznanja i nagrade Ova sjajna postignuća rezultat su vašeg vrijednog rada i marljivosti Devet polaznika je iz Hrvatske, među njima je pet visokih časnika iz Hrvatske vojske te šest pripadnika Oružanih snaga iz inozemstva Iskustvo iz ratne škole najbolji je način očuvanja mira i slobode OSIM stvaranja nužnih uvjeta za rad općinske uprave, cilj je jačanje lokalne samouprave, što će indirektno doprinijeti gospodarskoj, socijalnoj i demografskoj revitalizaciji ovog područja Jačanje lokalne samouprave Općina Kneževi Vinogradi gradi novu zgradu općinske uprave