Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
Komentirao koaliciju

Batinić: Nemamo vremena čekati novu Vladu, zato suradnja s HDZ-om

Milorad Batinić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Ivanca gradonačelnik Milorad Batinić (HNS) osvrnuo se na suradnju njegove stranke s HDZ-om na nacionalnoj razini

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Ivanca podijeljena su javna priznanja. Plakete su dobili tvrtke Hydromat i We-Kr, Izolaterski i limarski obrt Božidara Gužvinca, Udruga tjelesnih invalida ILO, Mario Rogina i Antun Đukiić. Mala plaketa uručena je Nikoli Gečeku, a zahvalnice su dobili Željko Vincek, Tesla d.o.o., vlč. Zoran Gložinić, Glazbena udruga Canticum cordis, Udruga vinogradara Skrajski pajdaši, Dragutin Mesec i druga ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec.

Dobitnicima je priznanja uručio gradonačelnik Milorad Batinić (HNS). Ivanec ima stopu nezaposlenosti od samo 4 posto, među najmanjima u Hrvatskoj, no mnogi su mladi ljudi svoju egzistenciju potražili u inozemstvu, rekao je Batinić, i dodao da je glavni cilj ponovno ih vratiti. Batinić se osvrnuo i na suradnju HNS-a i HDZ-a u Vladi.

- Zašto suradnja s HDZ-om? Zato jer Ivanec više naprosto nema vremena čekati neku buduću Vladu s kojom ćemo dograditi školu u Ivancu i djeci osigurati jednosmjensku nastavu, ostvariti projekt brze ceste i pružiti nam šansu za intenzivniji razvoj - rekao je, uz ostalo, Batinić.