Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
Ivanec

Mještanima Gečkovca i Vuglovca na korištenje predan novi društveni dom

1/2
Foto: Grad Ivanec
Iako na objektu još ima posla (predstoji uređenje fasade i okoliša), dom je potpuno spreman za korištenje

Mještanima mjesnih odbora Vuglovec i Gečkovec na korištenje je predan novi društveni dom. S obzirom na to da je objekt namijenjen dvama mjesnim odborima, na parceli pokraj nogometnog igrališta sagrađen je veći društveni dom, tlocrtne površine 145 četvornih metara, s glavnom dvoranom, kuhinjom, terasom, sanitarnim čvorom i pratećim prostorima.

Ivanec Predstavljen projekt uređenja središnjeg Trga sv. Margarete u Margečanu

Iako na objektu još ima posla (predstoji uređenje fasade i okoliša), dom je potpuno spreman za korištenje, priopćili su iz Grada Ivanca. Čajna kuhinja u cijelosti je opremljena svim potrebnim elementima, štednjakom i hladnjacima (od kojih je jedan doniran), dok su za glavnu dvoranu nabavljeni kvalitetni stolovi i stolci.

Na novom prostoru Gradu su zahvalili predsjednici Vijeća MO-a Gečkovec Vladimir Kocijan i Vijeća MO-a Vuglovec Marina Putar. Izrazi zahvalnosti upućeni su i svim ostalima koji su pomagali u njegovoj gradnji uređenju, prvenstveno V. Kocijanu i Tomici Putareku te sponzorima.

Radove je izveo Zidarsko-fasaderski obrt Đuras iz Margečana, projekte potpisuje Studio Nexar, a nadzor je odradila tvrtka IPC inženjering Ivanec.

Ivanec Počela sanacija dvaju klizišta u Prigorcu, radovi vrijedni blizu 700.000 kuna

- Ovo je vaš dom, vi njime upravljate i koristite ga što više! Pozivam vas da ga koristite i za sve društvene i obiteljske skupove – kazao je gradonačelnik Batinić te izrazio zadovoljstvo najavom mještana da će oba mjesna odbora u domu prvi put održati izbore 5. srpnja.